Transilvania Smart City
Telefon SUNĂ ACUM 0790 330 000

Faza I

1 PROPRIETĂȚI DISPONIBILE

Prima fază de dezvoltare a proiectului oferă beneficiarilor toate facilitățile unui smart city: în primul rând un număr generos de locuințe inteligente, de înaltă calitate tehnologică, dar și spații pentru dezvoltare socială, precum prima grădiniță cu creșă, a cartierului, un mall pentru cumpărături, zonă de agrement sau un lac amenajat. Primii membri ai noii comunități vor beneficia de maxima proximitate a facilităților comerciale și de transport, a zonelor verzi și de recreere, menite să susțină normalitatea conviețuirii.

 

Această fază se întinde pe o suprafață de aproximativ 46,000 mp, iar construcțiile ajung până la 76 000 mp în cadrul a 5 clădiri de uz comun, între care o creșă, o sală de fitness, dar și mult spațiu verde pentru agrement în aer liber, spațiu de joacă pentru copii, zonă special amenajată pentru câini și alte zone de recreere. 

 

Fie că ne imaginăm o plimbare pe lângă lac, un karaoke in amfiteatrul ansamblului sau un repaus pe o bancă smart în timp ce-ți încarci telefonul, acest peisaj va deveni realitate într-un viitor foarte apropiat, chiar dacă pare dintr-unul îndepărtat.

Conectivitate wireless gratuită în mai multe zone publice din cartier.

Spatii publice interactive cu instalatii multimedia.

Spatii publice interactive cu instalatii multimedia.

FACILITĂȚI

Spații de cumpărături

Numeroase oportunități de petrecere a timpului liber

Wi-Fi

Rețea publică gratuită

Securitate

Sisteme de securitate avansată pentru o comunitate în siguranță

Battery Chargers

Tehnologie de ultimă generație pentru o nouă generație de mobilitate.

Clădiri rezidențiale proiectate să includă zone comunale

PROPRIETĂȚI

Transilvania - C5

70% VÂNDUT

Dezvoltarea unui trai select în Cluj-Napoca

VEZI DETALII

Aproape de tot ce contează

Pe lângă situarea într-un oraș universitar și deschis posibilităților de muncă, această zonă se află în proximitatea aeroportului, ceea ce înseamnă acces la alte locuri de vis. Locuitorii acestei comunități vor avea parte de propria sală de gimnastică, de un supermarket, dar și de acces rapid la alte mari puncte comerciale.

Conectat la natură

Când avem nevoie de o pauză, natura ne revigorează prin culorile și parfumurile sale. La asta contribuie și mișcarea, fie că înseamnă câteva ture pe pistele de alergare sau yoga în aer liber. Cu acest ideal al sănătății fizice și psihice în vizor, zona va oferi multiple spații verzi și parcuri, un spațiu de joacă pentru copii și unul de fitness outdoor. Un picnic pe malul lacului se va putea organiza fără să ne depărtăm deloc, iar animalele de companie vor avea propria zonă specială destinată plimbărilor.

Smart din toate punctele de vedere

Pentru că ne dorim ca tot ce ne este drag să evolueze, asigurăm copiilor un început de viață ghidat de profesioniști, la creșa care va fi disponibilă în această comunitate. Iar pentru că oamenii progresează cel mai bine într-un mediu pe măsură, susținem și utilizarea resurselor regenerabile, prin parcul cu bănci smart, ce produc curent cu ajutorul panourilor solare.

Close

LET'S GET IN TOUCH

FULL NAME*

EMAIL*

PHONE NUMBER*

Keep me updated on the news