Transilvania Smart City
Telefon SUNĂ ACUM 0790 330 000

Transilvania - C5

167 DIN 211 PROPRIETĂȚI VÂNDUTE

Conceput pentru a-i aduce pe oameni împreună, asigurând un stil de viață rezidențial, integrat în ideea de comunitate, Transilvania Smart City se poate numi un cartier smart. Avansat din punct de vedere tehnologic, ansamblul TSC propune un trai inovativ, cu infrastructură publică interactivă, conectivitate inteligentă și acces optimizat la mijloacele de transport în comun. Modul de interacțiune al locatarilor va fi unul colaborativ, încurajat de  dispunerea oportunităților profesionale și culturale, respectiv a spațiilor publice pentru interacțiune socială, în preajma casei.

Conectivitate wireless gratuită în mai multe zone publice din cartier.

Spatii publice interactive cu instalatii multimedia.

Spatii publice interactive cu instalatii multimedia.

FACILITĂȚI

Spații de cumpărături

Numeroase oportunități de petrecere a timpului liber

Wi-Fi

Rețea publică gratuită

Securitate

Sisteme de securitate avansată pentru o comunitate în siguranță

Battery Chargers

Tehnologie de ultimă generație pentru o nouă generație de mobilitate.

Clădiri rezidențiale proiectate să includă zone comunale

Aproape de tot ce contează

Pe lângă situarea într-un oraș universitar și deschis posibilităților de muncă, această zonă se află în proximitatea aeroportului, ceea ce înseamnă acces la alte locuri de vis. Locuitorii acestei comunități vor avea parte de propria sală de gimnastică, de un supermarket, dar și de acces rapid la alte mari puncte comerciale.

Conectat la natură

Când avem nevoie de o pauză, natura ne revigoreazăq prin culorile și parfumurile sale. La asta contribuie și mișcarea, fie că înseamnă câteva ture pe pistele de alergare sau yoga în aer liber. Cu acest ideal al sănătății fizice și psihice în vizor, zona va oferi multiple spații verzi și parcuri, un spațiu de joacă pentru copii și unul de fitness outdoor. Un picnic pe malul lacului se va putea organiza fără să ne depărtăm deloc, iar animalele de companie vor avea propria zonă specială destinată plimbărilor.

Smart din toate punctele de vedere

Pentru că ne dorim ca tot ce ne este drag să evolueze, asigurăm copiilor un început de viață ghidat de profesioniști, la creșa care va fi disponibilă în această comunitate. Iar pentru că oamenii progresează cel mai bine într-un mediu pe măsură, susținem și utilizarea resurselor regenerabile, prin parcul cu bănci smart, ce produc curent cu ajutorul panourilor solare.

FILTER PROPERTIES
ETAJ
SUPRAFAȚĂ
CAMERE
CODUL PROPRIETĂȚII
no unit found...
Close

LET'S GET IN TOUCH

FULL NAME*

EMAIL*

PHONE NUMBER*

Keep me updated on the news